Skip to main content

Over ons

De "Numismatische Kring Bloembollen Streek e.o." is een vereniging die zich ten doel stelt de belangen te behartigen van de bij ons aangesloten munten-, penningen- en bankbiljetten verzamelaars.

De kring, opgericht in 1972, is met ± 85 leden nog steeds de grootste kring in Nederland.

Wat doen wij?

De "Numismatische Kring Bloembollen Streek e.o." organiseert 10 maal per jaar (m.u.v. de maanden juli en augustus) een kringavond met een veiling van munten van 100 kavels en een loterij.

Deze kringavonden worden gehouden op iedere  2e dinsdag van de maand in 't Poelhuys Vivaldistraat 4 te Lisse (zie agenda) waar het met 60-80 aanwezigen gezellig druk is en waar tevens handelaren aanwezig zijn.

De contacten met andere verzamelaars en handelaren zijn nodig om kennis uit te breiden en om te voorkomen dat een enthousiaste begonnen verzameling voortijdig strand en in de linnenkast verdwijnt.

Ook is er op deze avonden een loterij met aantrekkelijke prijzen en met als hoofdprijs de ene maand een zilveren of bronzen munt en de andere maand waardebonnen te besteden bij de aanwezige handelaren.

Goede onderlinge contacten en gezellig bezig zijn staan hoog in ons vaandel.
Tevens zijn wij aanwezig op exposities en manifestaties.

Voor verdere informatie of aanmelden als lid kunt u contact opnemen met het secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoren